Foto Roy

Allana

Zelfverzekerd en grappig

Houdt van actie

Leergierig

Enthousiast

Dankbaar

Foto Roy

Roy

Houdt van gezelschap

Neemt zijn tijd

Gentleman voor Allana

Geniet van verzorging

Lief en betrouwbaar

foto allana

Allana

  • Geslacht: Merrie
  • Karakter: Allana is een karaktervolle, sterke merrie die gevoelig is voor signalen en het een uitdaging vindt te begrijpen wat je bedoelt. Ze is wat zenuwachtig van natuur maar staat tegelijkertijd open voor een rustgevende benadering die ze zelf ontspannen overneemt.
foto roy

Roy

  • Geslacht: Ruin
  • Karakter: Roy is een krachtige, slimme ruin met een klein hartje. Hij ziet ernaar uit om coachend aan de slag te gaan en houdt hierbij van afwisseling. Hij geniet van verzorging, aandacht en rust en laat weten wat hij niet en vooral wel leuk vindt.

De vaste ploeg Roy en Allana

Beiden tonen je hoe je kan focussen op je drijfveren en hoe je mindful in het ‘nu’ kan zijn om tot een zachte innerlijke rust te komen. Ze laten je gewaarworden hoe het is om objectief naar jezelf te kijken en zijn hierbij vergevingsgezind. Waardevolle collega’s tijdens het coachen dus. Tijdens het berijden, verzorgen en samen trainen, leer ik via hen verrassend veel over mezelf. Het kunnen delen van deze levenservaring is een passie die via ‘ Coaching-Equicoaching | Shiningeyes ’ het licht mag zien

De wisselende ploeg

Afhankelijk van de overeengekomen locatie en/of het begeleidingsdoel worden ook andere pony’s en paarden ingezet.

sfeerbeeld

© Coaching - Equicoaching | Shiningeyes